Formel 1

Magnussen håber på tilfældigheder

Kevin Magnussen har brug for et mindre mirakel, hvis han skal have point med fra søndagens grandprix i Bahrain. Danskeren starter som nummer 18.

Haas har hele sæsonen kæmpet med at få gang i raceren.

Med nu tre løb tilbage af årets Formel 1-mesterskab må holdet dog efterhånden sande, at det ikke kommer til at ske.

Lørdagens kvalifikation i Bahrain var endnu et bevis på, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean kører rundt i en bil, der bare ikke kan præstere særlig godt.

Magnussens kval-præstation betyder, at han starter søndagens grandprix som nummer 18. Derfor bliver der selvsagt brug for noget held.

- Der er i det mindste altid muligheder i løbet. Det må vi bare håbe på igen søndag.

- Vi er nødt til at forsøge at udnytte mulighederne, hvis de kommer vores vej - det kunne eksempelvis være en safety car. Vi krydser fingre for, at en af ​​de ting, vi har brug for, sker i søndagens grandprix, siger danskeren til Haas' hjemmeside.

"Det er her, vi er"

Her giver han også udtryk for, at han ikke er synderligt skuffet over lørdagens kval-præstation.

- Det var ikke en usædvanlig lørdag. Desværre er det her, vi er - jeg føler ikke, vi havde en dårlig kvalifikation taget i betragtning af den racer, vi har. Vi fik det meste ud af det. Det var en normal lørdag for os.

Magnussens franske holdkammerat, Romain Grosjean, starter lige bag Magnussen til søndagens grandprix. Han er nemlig i 19. position.

Kun Nicolas Latifi fra Williams var dårligere end de to Haas-kørere.

Lewis Hamilton, der allerede er blevet kåret til verdensmester, starter søndagens grandprix i pole position. Den anden Mercedes-kører, Valtteri Bottas, får anden startposition, mens Max Verstappen fra Red Bull starter som treer.

Bahrains grandprix bliver kørt søndag klokken 15.10.