Formel 1

Frustreret Magnussen har ondt af teamet

Kevin Magnussen var oppe at snuse til pointene undervejs i dagens grandprix, men farten i Haas-raceren gjorde det umuligt at komme i top 10.

Sakhirs grandprix havde alt det, som mange motorsportsfans elsker. Overhalinger, drama og overraskelser.

Vi var bare dødlangsomme i dag

Kevin Magnussen

Alligevel var det ikke nok for Kevin Magnussen Magnussen og Haas-teamet, der normalt er nødt til at håbe på "vanvittige" løb, hvis der skal være chance for point.

- Desværre var det ikke vanvittigt nok for os. Hvilket siger meget. Vi var bare dødlangsomme i dag, og der skulle noget helt vildt til før, vi ville komme i nærheden af point på trods af, at der var en del, der udgik. Der kom også safetycar og nogle, der dummede sig i pitlane. Det er ærgerligt ikke at være med på sådan en dag. At man er fuldstændig ude af racet, det er frustrerende, sagde Kevin Magnussen efter løbet til TV 3+.

Kevin Magnussen sluttede løbet samme sted, som han startede det. På 15. pladsen.

Og selvom han undervejs i løbet fik masser af rosende ord fra teamet for at kæmpe med en svær Haas-racer, så var skuffelsen var alligevel stor for Magnussen, da han hoppede ud af bilen.

- Det er synd for teamet og for gutterne i garagen. Der er mange af dem, der fortjener at køre race helt oppe foran. Det er bare svært, når man ikke har noget som helst fart i den. Selvfølgelig kan man altid presse den lidt og tage en mulighed, hvis den kommer, men når vi er så langsomme her, så er du bare ude af racet. Det er for langt op.

Kevin Magnussen kører sit sidste Formel 1-løb for Haas i næste weekend, når hele Formel 1-feltet tager til sæsonafslutningen i Abu Dhabi.