Formel 1

Haas afviser nye rygter - ny kører beholder sit job

Det amerikanske Formel 1-team har set sig nødsaget til at gå ud at afkræfte nogle rygter, der har floreret de seneste dage.

Kevin Magnussens tidligere Formel 1-hold Haas har ikke fået den rolige afslutning på sæsonen, de måske har håbet på.

Formel 1-holdet har onsdag eftermiddag set sig nødsaget til at gå ud og genbekræfte, at russeren Nikita Mazepin og tyskeren Mick Schumacher fortsat vil være holdets kørere i 2021.

Det kommer en intern undersøgelser og flere rygter, der nævnte, at Nikita Mazepin allerede var fortid på holdet, inden han kom i gang.

Mazepin kom i vælten i starten af december for en uacceptabel video på det sociale medie Instagram, som Haas tog afstand fra.

De nye rygter gik på, at han allerede er fortid på holdet, da han ville være for risikabel at have som kører på grund af dårlig omtale. Dertil har Mazepin ændret sin biografi på samme sociale medie til Racing Driver i stedet for F1-driver.

Men disse rygter skyder Haas til jorden.

- Som tidligere meldt ud angående Mazepins handlinger, så er det nu håndteret internt, og der kommer ikke flere kommentarer om sagen, skriver Haas.

Den omtalte video er filmet fra passagersædet i en Porsche. På et tidspunkt vender kameraet sig mod bagsædet, hvorefter en hånd rækker ud mod en kvindes bryst. Kvinden griber fat om den hånd, der befamler hende, inden hun strækker sin langemand mod kameraet. Det betyder dog ikke, at hånden bliver fjernet fra hendes bryst.

Videoen er siden slettet fra den kommende Haas-kørers Instagram-profil.