Formel 1

Haas-chef er åben for rolle til Magnussen

Kevin Magnussen har forladt Formel 1-cirkusset, men hans tidligere arbejdsgiver holder døren åben i nødstilfælde.

Både Kevin Magnussen og franske Romain Grosjean har sagt farvel til Formel 1, men de er stadig i tankerne hos Haas-teamet.

Det amerikanske hold har valgt at satse på Mick Schumacher og Nikita Mazepin, men i en coronaramt verden fyldt med uforudsigelighed kan der hurtigt opstå problemer.

Og skulle Haas-teamet pludselig stå og mangle en kører, ville teamchef Günther Steiner ikke tøve med at bringe sine tidligere ansatte i spil.

- Det ville ikke gøre mig noget, hvis de har fri. Jeg tror også, at de gerne ville komme tilbage. Jeg har ikke spurgt dem, men jeg tror ikke, de bærer nag, siger Steiner til Autosport.

Teamchefen fortæller, at han stadig er i kontakt med begge kørere.

I sidste weekend debuterede Kevin Magnussen i 24 Hours of Daytona, der i sin form minder om Le Mans. Her sluttede Magnussen på femtepladsen.

- Jeg talte med Kevin, da han var i Daytona. Jeg er meget glad på deres vegne, siger Steiner.

- Alle gode ting får en ende. Det her var én af dem, men vi holder fast i vores forhold. Jeg er meget glad for, at de begge gør, hvad de kan lide.

Mens Magnussen nu kører i IMSA-serien for Cadillas Chip Ganassi Racing, bliver Romain Grosjean senere en del af IndyCar.