Formel 1

Haas i nyt samarbejde med Grosjean

Den tidligere Haas-kører Romain Grosjean vil også i fremtiden have meget med teamet at gøre.

Som den længst siddende Haas-kører fylder Romain Grosjean allerede meget i teamets historie, og den historie fortsætter nu i en ny verden.

Romain Grosjeans e-sportsteam, der hedder R8G Esports, skal nemlig stå i spidsen for Haas’ afdeling for virtuel motorsport, fortæller det amerikanske team i en pressemeddelelse.

- Jeg er virkelig glad for at skulle lede Uralkali Haas F1 Team’s deltagelse i årets F1 Esports Pro Series gennem R8G Esports, siger Romain Grosjean.

- Jeg har været involveret i e-sport i et år, og jeg synes, vores team gør det rigtigt godt. For mig personligt er det også en god historie, at jeg kan hjælpe Haas F1 på dette område, og at vi kan køre videre sammen, tilføjer han.

Romain Grosjean kørte for Haas i teamets første fire Formel 1-sæsoner. De sidste tre år som kører tilbragte han sammen med Kevin Magnussen, inden de begge blev skiftet ud ved udgangen af sidste sæson.

I den seneste e-sæson vandt Haas med brødrene Enzo og Pietro Fittipaldi. De sluttede foran Ferraris FDA Esports Team og Williams.

R8G Esports tæller 17 professionelle e-sports-racerkørere og fem juniorkørere.