Formel 1

Hamilton er usikker kort før sæsonstart

Det kan være et røgslør, men Lewis Hamilton mener ikke, at Mercedes har den hurtigste racer inden 2021-sæsonen.

Formel 1-sæsonen er lige på nippet til at blive skudt i gang i Bahrain.

De første træninger finder sted fredag, og de vil give en indikation af, hvor de forskellige hold står i forhold til hinanden.

Mercedes har kæmpet med raceren i de tests, der foregik inden sæsonen. Derfor er han lidt usikker på, hvor teamet står inden sæsonstarten.

- Det er meget spændende for os som hold. Vi er ikke de hurtigste. Det bliver spændende at se, hvordan vi kommer til at arbejde, så vi kommer derhen, hvor vi gerne vil være, siger han ifølge BBC.

- Det bliver en kamp

I testene inden sæson, der også foregik i Bahrain, fik Mercedes ud af det blå problemer med gearkassen, og det betød, at Lewis Hamilton ikke fik kørt mange omgange, imens teamkollegaen Valtteri Bottas kun fik sat få tider.

Hamilton fortæller, at teamet har forsøgt at forbedre sig så meget som muligt siden da. Alligevel tror briten, at det bliver en hård kamp.

- Jeg er helt sikker på, at de (mekanikerne og ingeniørerne, red.) har gjort deres bedste, men det kommer til at være en kamp for at få bilen derhen, hvor den skal være, siger Hamilton.

Hamilton er forsvarende Formel 1-verdensmester og har vundet titlen syv gange.

Hvis Hamilton tager endnu en VM-titel, overhaler han igen Michael Schumacher. De to kørere deler lige nu rekorden for flest verdensmesterskaber med syv hver.

Nytårsaftensdag sidste år blev Hamilton slået til ridder i sit hjemland for sine bedrifter på asfalten, så han nu formelt har titlen "Sir".