Formel 1

Udskældt russer raser mod teamkollegaen Schumacher

Nikita Mazepin var rasende på sin teamkollega Mick Schumacher efter lørdagens kvalifikation til det hollandske Formel 1-grandprix.

- Der burde ikke være den slags spænding i et team, så jeg er fucked off.

Blandt andet sådan udtrykte Nikita Mazepin sin utilfredshed efter lørdagens kvalifikation til Formel 1-grandprixet i Holland, der køres søndag.

For her var den 22-årige russiske racerkører alt andet end tilfreds med sin holdkammerat hos Haas, Mick Schumacher.

For i den såkaldte Q1 blev Mazepin overhalet af Schumacher inden russerens sidste og afgørende kvalifikationsomgang. Og det fik altså bægeret til at flyde over hos Mazepin, der efter eget udsagn har haft samme problemer tidligere.

- Jeg er virkelig irriteret for at være ærlig, siger Nikita Mazepin til Motorsport.com og fortsætter:

- Nu er det her sket for mig to gange, at min holdkammerat overhaler mig og skubber mig ind i trafikken og fucker mit sidste kvalifikationsforsøg med vilje.

- Så jeg er ikke glad. Når man gør det én gang, fordi man ikke lige er klar over det, så er det okay. Men når man bliver ved med at gøre det, så er det bevidst.

Schumacher endte som nummer 19 i kvalifikationen, mens Nikita Mazepin søndag starter på sidstepladsen som nummer 20.

Schumacher forstår ikke vreden

Mick Schumacher kunne efterfølgende langt fra genkende det billede, som Mazepin tegnede i medierne.

- Jeg ved ikke, om hans folk sagde det videre til ham, men jeg spurgte faktisk, om jeg måtte overhale ham, fordi mine dæk var kolde, og fordi han normalt kører en langsommeren omgang end mig.

- Jeg fik tilladelse og overhalede ham tidligt. Så der var ingen grund til at lave drama, for hans omgang blev ikke ødelagt af den grund, siger Mick Schumacher til Sky Germany ifølge Motorsport.com.

Sikkert er det i hvert fald, at der formentlig skal en smule forsoning til på Haas-mandskabet.

I sin første sæson som Formel 1-kører er Nikita Mazepin generelt blevet mere kendt for sine udskejelser væk fra racerbanen end evnerne på racerbanen.

Således har russeren været i modvind utallige gange, som da han fik en bøde for at køre over for rødt lys eller da han blev fanget på en video, hvor han befamlede en kvinde.