Formel 1

Magnussen afslører Ferrari-interesse

Kevin Magnussen var i 2018 inde i varmen hos Ferrari, der lod ham køre holdets simulator og spurgte til hans kontraktsituation.

Efter en fremragende sæsonstart blev Kevin Magnussen inviteret ind i et af de mest eftertragtede Formel 1-teams i 2018.

Ikoniske Ferrari var interesseret i danskeren, og derfor begyndte det italienske team at forhøre sig om hans kontrakt med Haas. Det fortæller Kevin Magnussen i selvbiografien ’Alt eller intet’, der udkommer den 1. november.

- Der var interesse fra selveste Ferrari. Det hele foregik uofficielt, men Ferrari havde spurgt Haas, om de måtte bruge mig i deres simulator. Det godkendte Haas. Derefter var jeg en slags skyggetestkører for Ferrari. Det blev ikke sagt højt nogen steder, og jeg fik heller ikke betaling for arbejdet. Det gjorde mig ikke det fjerneste, skriver Kevin Magnussen.

Interessen fra Ferrari opstod efter Kevin Magnussens gode sæsonstart i 2018, hvor den nuværende Ferrari-kører Charles Leclerc havde fået en skidt sæsonstart for Sainer-Ferrari.

Men desværre for Magnussen forsvandt interessen lige så hurtigt, som den var opstået. Leclerc blev nummer seks i sæsonens fjerde løb, og derefter scorede han point i fire ud af fem løb.

- Jeg tror stadig, at det blot var et spørgsmal om en dårlig sæson for Charles Leclerc, så kunne jeg være endt som Ferrari-kører, skriver Kevin Magnussen i bogen, hvor han også fortæller om en gevaldig nedtur tre år tidligere.

Ferrari endte med at skrive kontrakt med Charles Leclerc, og derfor kørte Magnussen videre for Haas frem til 2020.