Formel 1

Hamilton forventer flere tiltag for at kontrollere smitte

Restriktionerne er blevet færre i Formel 1, men Lewis Hamilton forventer en snarlig stramning.

Lewis Hamilton er ikke helt ubekymret.

Formel 1-stjernen forventer, at organisationen bag motorsportens kongeklasse inden længe kommer til at skrue på nogle knapper for at kontrollere coronasmitte.

- Der bliver åbnet mere op, men jeg forventer, at de er nødt til at lave nogle ændringer snart, for det er svært at opretholde en boble, siger Lewis Hamilton ifølge Reuters.

I Formel 1 kom tilskuerne tidligere på sæsonen tilbage på tribunerne, og i paddocken bliver restriktionerne også hele tiden færre.

Samtidig spidser kampen om verdensmesterskabet til. Lewis Hamilton er 12 point efter Max Verstappen i stillingen, og han vil ikke have sin jagt ødelagt af coronavirus.

Kan ikke misse et løb

Briten blev i slutningen af 2020 smittet med coronavirus og missede derfor sæsonens næstsidste løb. På det tidspunkt havde han sikret sig verdensmesterskabet.

I denne sæson har han ikke råd til at misse et løb.

- Jeg har for nylig set fodboldspillere, der var ligeglade. Jeg kan læse, at de ikke har særlig meget fokus på det. Og hvis de misser en kamp, gør det ikke den store forskel - det er lidt anderledes her, siger Lewis Hamilton.

Max Verstappen har heller ikke råd til at misse et løb, men han er knap så bekymret som sin farligste konkurrent.

- Hvis jeg glider i badet og brækker nakken, er det den samme historie, er det ikke? Og hvis jeg går ud i Monaco og glider og brækker benet, så er det selvfølgelig ikke godt, siger Verstappen.

- Jeg tænker ikke så meget på sådan nogle ting. Jeg bliver bare ved med at leve mit liv, som jeg ellers har gjort de sidste to år med coronavirus, siger Verstappen.

I Mexico, hvor Formel 1-feltet kører i weekenden, har coronasmitten været faldende på det seneste.