Formel 1

Hamilton er færdig, spår Formel 1-legende

Lewis Hamilton kommer til at fokusere på andre ting fremover, er Bernie Ecclestone overbevist om.

To uger efter den store skuffelse over det missede verdensmesterskab har Lewis Hamilton stadig ikke meldt noget ud om sin fremtid, og om den overhovedet bliver i Formel 1.

Derfor har spekulationerne fået frit spil, og nu melder den 91-årige tidligere Formel 1-chef Bernie Ecclestone sig på banen. Han har talt med Hamiltons far, der ikke ville snakke om sin søns fremtid. Det får dog ikke Ecclestone til at stoppe med at spekulere.

- Jeg ved det ikke (hvad der sker med Hamilton, red.), men jeg tror ikke, han kommer tilbage. Hans skuffelse er for stor. Og man kan på en eller anden måde godt forstå det. Med sine syv verdensmesterskaber som Michael Schmacher er det tid til, at han udlever sin drøm om at blive modedesigner, siger Ecclestone til schweiziske Blick.

TommyXLewis

Lewis Hamilton har udvist stor interesse i mode, og i 2018 lancerede han sit eget tøjmærke i samarbejde med Tommy Hilfiger under navnet TommyXLewis.

Han har flere gange udtalt, at hans fremtid efter Formel 1 bliver i modebranchen.

- Jeg er inspireret af en person som Kanye West og hans udvikling fra musiker til designer med sine sko. Af og til klæder han sig, som ingen andre ville, og alle taler om det. Forhåbentlig bliver det mig en dag, sagde Hamilton til The Sun for tre år siden.

Hamilton er blevet overhalet

Bernie Ecclestone, der stoppede som Formel 1-chef i 2017, tilføjer, at Lewis Hamilton har meget at tabe og lidt at vinde til næste år, hvis han beslutter sig for at fortsætte.

Han mener tilmed, at Hamilton er blevet overhalet.

- Jeg holder fast i, at Max Verstappen lige nu er verdens bedste racerkører.