Formel 1

- Det er ikke helt skidt, siger Magnussen efter VM-point

Kevin Magnussen scorede flere point til VM-stillingen, selvom han mistede placeringer undervejs.

Det startede godt for Kevin Magnussen, men endte omkring udgangspunktet.

Den danske Haas-kører stormede frem fra sin ottendeplads og var helt oppe på femtepladsen efter de første omgange.

Men i takt med at banen blev tør, røg Magnussen længere og længere ned i stillingen. Efter de 62 omgange endte Magnussen på en niendepladsen og fik to point. Og det ser han som godkendt.

- Jeg fik en god start i regnvejret og lå rimelig godt der (på femtepladsen, red.), hvor jeg havde lidt kamp med Russell, der var hurtigere, da det blev tørt, siger Magnussen til 3+.

- Vi var lidt langsomme ved pitstoppet og tabte et par placeringer, hvor Tsunoda også var hurtigere end mig. Det langsomme pitstop kostede os lidt, men det var en weekend, hvor vi scorede flere point i sprinten og i løbet, så det er ikke helt skidt.

15 point i VM-stillingen

Magnussen fortæller, at teamet havde høje forventninger efter løbet i Bahrain, hvor de hentede en femteplads. De troede, at de skulle være best of the rest, og det vil de fortsat jagte. På trods af det er Magnussen "nogenlunde tilfreds", som han selv beskriver det.

Max Verstappen tog sejren i søndagens grandprix på Imola foran teamkammerat Sergio Perez, som sørgede for fuldt hus til Red Bull. Verstappen fik således også pointet for hurtigste omgang i løbet.

Kevin Magnussen har nu 15 point i VM-stillingen.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing341p
2Scuderia Ferrari237p
3Oracle Red Bull Racing235p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team203p
5Scuderia Ferrari202p