Formel 1

Magnussen roses: - Måske dømmer vi ham for hårdt?

Kevin Magnussen får pæne karakterer i de internationale motorsportsmedier, der blandt andet fremhæver danskerens gode kvalifikation.

Det var pænt, men ikke prangende.

Det er en af de beskrivelser, der kan sættes på Kevin Magnussens præstation i den overstående Formel 1-weekend på Imola i Italien.

Den danske Haas-kører var nemlig flyvende i kvalifikationen, hvor han blev nummer fire. Magnussen mistede dog placeringer i både sprinten og grandprixet, men fik stadig tre point med sig i alt til VM-stillingen.

På trods af den minimale pointhøst - efter omstændighederne - får Kevin Magnussen stadig gode og pæne karakterer i de internationale motorsportsmedier.

Autosport: 7/10

- Han forårsagede et rødt flag i kvalifikationen, men gjorde det godt ved at undgå barrieren for senere at hente en fantastisk fjerdeplads. Tog fejl ved at starte på medium-dækket i sprinten, og han kunne ikke gøre meget, da han røg ned på ottendepladsen. Han blev fanget på en bane, der blev mere og mere tør og missede en potentiel femteplads.

Crash.net: 8/10

- Magnussen brillerede med en fjerdeplads i kvalifikationen, men Haas' beslutning om at starte på medium i sprinten blev dyr, da han røg ned på ottendepladsen. Danskeren nåede op på femtepladsen i grandprixet, men Haas' manglende fart og håndtering af dækkene gjorde, at han tabte til Russell, Bottas og Vettel. Det var stadig en stærk weekend for Magnussen, der igen fik point.

Planet F1: 7/10

- Det var godt at se, at der tikkede yderligere to point ind på K-Mag og Haas' sæsontotal, efter at de også fik ét point i sprinten. Danskeren fik en god start og havde en lille duel med Russell, indtil han blev overhalet på 12. omgang. Men han havde ikke farten, som AlphaTauri og Aston Martin havde.

The Express: 6/10

- Måske dømmer vi Magnussen for hårdt? Han ville helt sikkert have ønsket sig en bedre afslutning efter at have imponeret hele weekenden på Imola.

F1i.com: 7/10

- Haas - og Kevin Magnussen i særdeleshed - fik en god start på 2022 i Bahrain og Jeddah, men de kom ned på jorden i Melbourne, hvor ingen af bilerne fik point. Så hvilken version ville vi få på Imola? At både Magnussen og Schumacher var i top-5 i den første træning, var et lovende tegn, og det udnyttede danskeren så til at blive nummer fire i kvalifikationen. Desværre var det for smigrende for VF-22-raceren, som ikke var nær så hurtig i de tørre forhold i sprinten.

- Det betød dog stadig en top-10-placering inden grandprixet, og med en god start kom han op som nummer fem. Desværre røg han ned, da banen tørrede op, og han mistede fart. Han sluttede som nummer ni.

Auto Motor und Sport: 8/10

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing110p
2Scuderia Ferrari104p
3Oracle Red Bull Racing85p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team74p
5Scuderia Ferrari65p