Formel 1

- Det bliver for vildt, siger Magnussen

Selvom Kevin Magnussen havde en skuffende kvalifikation lørdag aften, er Formel 1-danskeren meget positiv inden grandprixet.

Formel 1 skriver i denne weekend historie, da Miami for første gang lægger asfalt til en grandprix-weekend.

Historie skrev Kevin Magnussen dog ikke i kvalifikationen lørdag aften dansk tid, da han noget skuffende måtte nøjes med en 16.-plads.

Q1-exittet slår dog på ingen måde Haas-danskeren ud af kurs. Trods store problemer med radioen lørdag aften ser Magnussen frem til F1-grandprixet på banen i det sydøstlige USA.

- Det kommer til at blive for vildt et løb søndag, og vi kan forhåbentligt kæmpe os tilbage. Bilen er god, men vi kunne ikke kommunikere i kvalifikationen, fordi min radio ikke virkede.

- Vi tog kun ét langt løb i Q1 i stedet for to korte, men det er stadig realistisk at få point søndag, og vi får at se, hvad vi kan få ud af vores strategi. Vi har god fart i bilen, og jeg er stadig optimistisk, siger Magnussen.

Hvis Magnussen vil have point i grandprixet, kræver det, at han som minimum avancerer seks pladser, så han kommer op i topti.

Günther Steiner krydser fingre

Magnussens teamkollega, tyske Mick Schumacher, starter som nummer 15 i Miamis grandprix, og trods de to dårlige startplaceringer er Haas-temachefen også optimistisk på holdets vegne.

- Vi starter som nummer 15 og 16, og vi håber på, at vi kan få noget ud af det, fordi bilen slet ikke var så dårlig på den lange tur fredag. Lad os se, hvad vi kan få ud af det, siger Günther Steiner.

Søndagens historiske grandprix starter klokken 21.30 dansk tid. Og du kan som altid følge løbet i en liveblog her på sport.tv2.dk.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing110p
2Scuderia Ferrari104p
3Oracle Red Bull Racing85p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team74p
5Scuderia Ferrari65p