Formel 1

Magnussen forklarer dyr fejl

Kevin Magnussen havde ikke mulighed for at kommunikere med teamet under første runde af kvalifikationen til grandprixet i Miami.

Kvalifikationen til Haas' hjemmebanegrandprix gik langtfra som håbet for Kevin Magnussen.

Danskeren satte bare 16.-hurtigste tid i første kvalifikationsrunde og røg dermed tidligt ud.

Efterfølgende forklarede han, at hans radio var defekt, hvilket besværliggjorde tingene for ham og teamet.

- Vi kunne ikke tale til hinanden teamet og jeg, fordi radioen var gået i stykker. Planen var egentlig at tanke til hele kvalifikationsrunden og så køre ind og skifte til nye dæk på et tidspunkt, men det kunne vi ikke tale om. Jeg kunne ikke bare køre ind, fordi så ville de måske ikke være klar til mig, siger Kevin Magnussen til TV3 Sport og fortsætter:

- Jeg vidste heller ikke, hvor lang tid der var tilbage af runden, så det med radioen ødelagde det lidt for os, men bilen er hurtig, så vi kommer tilbage i morgen (søndag, red.).

Håber på, at rivaler laver fejl

Tv-billederne viste en tydeligt irriteret Kevin Magnussen umiddelbart efter exittet fra kvalifikationen, men han ser frem mod grandprixet i Miami søndag med stor optimisme, fordi Haas-raceren viste lovende takter i første og anden træning fredag.

Samtidig håber han på, at flere kørere foran ham laver fejl, så han nemt kan rykke frem i feltet.

Magnussens teamkollega, tyske Mick Schumacher, starter som nummer 15.

Forreste startrække er helt rød, da Charles Leclerc og Ferrari-kollegaen Carlos Sainz starter som henholdsvis nummer et og to.