Formel 1

- Det var ikke noget ekstraordinært, siger Magnussen efter træning

Kevin Magnussen blev nummer 14 og 12 i fredagens træninger forud for lørdagens kvalifikation i Barcelona.

Kevin Magnussen nåede i alt 41 omgange i sin Haas-racer, da han og resten af Formel 1-feltet fredag gennemførte to træninger inden søndagens grandprix i Barcelona.

Danskeren blev nummer 14 og 12 i træningerne, og han jagter nu marginaler for at knibe sig med i Q3 i lørdagens kvalifikation og dermed i top-10.

- Det var ikke noget ekstraordinært. Jeg synes, farten virkede okay både med lidt og meget benzin i tanken, siger Magnussen til holdets hjemmeside.

- Vi må se, om vi kan finde lidt mere per omgang, for der er altid ting, man kan gøre. Vi vil arbejde hårdt på at finde lidt mere og komme med i Q3. Det bliver svært, men vi forsøger, siger danskeren.

Positivt, siger Schumacher

Magnussens teamkammerat, Mick Schumacher, blev nummer 15 og 10 i de to træninger.

- Jeg synes, det var ret positivt. Jeg havde det godt i bilen og har stadig nogle idéer, så jeg er klar til at køre ræs. Vi er på et godt sted, siger Schumacher.

Ferraris Charles Leclerc var hurtig i begge træninger fredag. Han fører også i den samlede VM-stilling med 104 point efter fem grandprixer.

Den forsvarende verdensmester, Red Bulls' Max Verstappen, ligger nummer to med 85 point, efter at han har vundet de seneste to grandprixer. Fredag blev han nummer tre og fem i træningerne.

Magnussen har scoret point i tre af de fem hidtidige grandprixer og ligger nummer 10 i VM-stillingen med 15 point.

Senest blev danskeren nummer 16 i Miami.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
0Alfa Romeo F1 Orlen0p
0Alfa Romeo F1 Orlen0p
0Scuderia AlphaTauri0p
0Scuderia AlphaTauri0p
0BWT Alpine F1 Team0p