Formel 1

Magnussen skuffer i kvalifikationen

Kevin Magnussen starter foran teamkollega Mick Schumacher, når Monacos grandprix køres søndag, men danskeren skuffede alligevel i kvalifikationen.

Kevin Magnussen skal starte som nummer 13, når Monacos grandprix søndag bliver sat i gang.

Danskeren klarede lige præcis ikke cuttet til at komme videre til Q3 i kvalifikationen lørdag. Magnussen blev ramt af en smule trafik, da han var i gang med sit sidste forsøg, og derfor fik han ikke sat en optimal tid.

Kevin Magnussen manglede knap fire tiendedele for at komme videre til den afgørende kvalifikationsrunde.

Mick Schumacher, Magnussens teamkollega hos Haas, kom også med videre til Q2, men her var tyskeren langsomst af alle. Derfor starter Schumacher søndagens grandprix som nummer 15.

Leclerc forrest på hjemmebane

Hjemmebanehelten Charles Leclerc tog poleposition i sin Ferrari og starter af den grund forrest. Leclerc, der er født og opvokset i Monaco, skal søndag forsøge for første gang i sin Formel 1-karriere at gennemføre et løb i egen hule.

Leclerc starter lige foran holdkammeraten Carlos Sainz og Red Bulls Sergio Perez. De to sidstnævnte ramlede sammen til sidst i tredje og sidste kvalifikationsrunde, efter at Perez' bil skred ud i sving otte og ramte barrieren, og Sainz kunne ikke undgå at ramme mexicanerens højre fordæk.

Den forsvarende verdensmester, Max Verstappen, holder i fjerde startposition søndag.

Herunder kan du se startrækkefølgen til Monacos grandprix.