Formel 1

- Schumacher kan ikke fortsætte på den her måde

Kevin Magnussens Haas-kollega, Mick Schumacher, har allerede totalsmadret sin racer to gange i denne sæson.

Mick Schumacher og Kevin Magnussen har i denne sæson fået sig en Haas-racer med fart i.

Danske Magnussen har sikret sig 15 point i sæsonen, men hans tyske kollega har stadig det første point til gode.

Schumacher har manglet det sidste held og snilde for at sikre sig point, men han har samtidig også totalsmadret sin bil to gange i løbet af de syv første løbsweekender. Ifølge den tidligere Ferrari-kører Christian Danner, der kørte i Formel 1 fra 1985 til 1989, skal det stoppe.

- Det er virkelig en brutal ulykke. Bilen deler sig i to, og han var nødt til at besøge medicincenteret. Vi er selvfølgelig glade for, der ikke skete ham noget, men han bliver nødt til at tænke over noget. Farten i bilen er god, han følger godt med, men det kan ikke fortsætte på den her måde med ulykkerne.

- Det koster millioner af dollars for holdet, og et hold som Haas kan bruge pengene klogere, siger Danner til SPORT1.

Danner, der også har tysk pas, fortæller yderligere, at Schumacher skal finde sin egen løsning på de her problemer, så derfor giver det ikke mening at rådgive ham.

Tyske Mick Schumacher kom heldigvis ikke slemt til skade i weekendens Monaco-grandprix, og efter løbet forsøgte han selv at sætte lidt ord på, hvad der gik galt.

Schumacher kørte også galt i grandprixet i Saudi Arabien tidligere på sæsonen.

Vettel tror på Schumacher

Schumachers tyske kollega i Formel 1-feltet, Aston Martins Sebastian Vettel, kørte sig til et enkelt point i Monacos grandprix på grund af sin tiendeplads.

Vettel havde ikke en perfekt dag på asfalten, men sammenlignet med Schumacher var det naturligvis mere end godkendt. Efter løbet blev Vettel spurgt ind til sin landsmand, og her var han klar til at beskytte ham:

- Det vigtigste er, at han er okay, lød det fra Vettel, der bagefter svarede journalisten igen:

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at han kan præstere bedre, end hvad han viser. Men jeg synes, at du (pressen, red.) skal give ham forsøget og lade ham være i fred, siger han til Motorsport Total.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing175p
2Oracle Red Bull Racing129p
3Scuderia Ferrari126p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team111p
5Scuderia Ferrari102p

Næste Formel 1-grandprix er i Baku i Aserbajdsjan, som afvikles 12. juni.