Formel 1

Magnussen øjner "ekstra mulighed"

Kevin Magnussen og Hass-teamchefen Günther Steiner er optimistiske inden weekendens Formel 1-grandprix i Azerbaijan.

Efter en kanonstart på sæsonen er Haas-mandskabet kommet en anelse ned på jorden igen.

Kevin Magnussen har efter point i tre ud af de første fire løbsweekender ikke hentet en eneste top-ti-placeringer de seneste tre grandprixer.

Holdkammeraten Mick Schumacher har ingen point hentet i de første syv løbsweekender, så Haas har brug for at rejse sig i den kommende weekend. Og Magnussen er faktisk rigtig optimistisk inden grandprixet i Baku.

- Banerne er meget forskellige, men der er noget, man kan tage med videre fra hvert løb. Baku har en dejlig bane. Den er meget unik med lange, lige sider samt mange langsomme sving. Jeg glæder mig, siger danskeren, der øjner flere muligheder end normalt:

- Der er altid en masse action i Baku. Der er stor risiko for at ryge af banen, få gule flag, safety cars og så videre. Historisk har der været mange safety cars og røde flag på den her bane. Det føles altid som om, der er ekstra muligheder i Baku i forhold til det gennemsnitlige løb, siger Magnussen.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing175p
2Oracle Red Bull Racing129p
3Scuderia Ferrari126p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team111p
5Scuderia Ferrari102p

"Bilen klarer sig godt"

Kevin Magnussen har været med fra start i tre Baku-grandprixer. I 2017 blev til til en flot syvendeplads, hvilket er Magnussens bedste placering i Azerbaijan.

Og Magnussen håber i den grad på, han kan gentage noget lignende her i 2022:

- Jeg håber, det går godt. Med lige langsider og en god Ferrari-motor, så forventer jeg ikke problemer. Det er en fartvenlig bane med alle langsiderne.

Hass' teamchefen Günther Steiner går også ind til løbsweekenden med store forventninger.

- Banen er meget hurtigt og meget snoet. Vi gjorde gode fremskridt med vores bil i Spanien, og den klarer sig godt på alle parametre i øjeblikket.

- Vi skal finde bilens sweet-spot, og så tror jeg, ​​vi kan få et godt resultat, hvilket vi også skulle have haft i Spanien og Monaco (de to forrige grandprixer, red.), hvis tingene var gået anderledes. Jeg ser virkelig frem til at køre løb igen denne weekend.

Grandprixet i Baku afvikles søndag klokken 13 dansk tid. Træningen foregår fredag og lørdag, mens kvalifikationen også køres lørdag.