Formel 1

Stærkt tilfreds Magnussen: - Vi har ramt bullseye

Kevin Magnussen glæder sig over de opgraderinger, der er blevet lavet på Haas-raceren, selvom det ikke blev til point i weekenden.

På resultatlisten var det ikke til at se, at Kevin Magnussen i Ungarns Grandprix i weekenden kørte i en opgraderet Haas-racer.

Danskeren kvalificerede sig som nummer 13, og i søndagens løb sluttede han blot som nummer 16.

Men resultatet kom på baggrund af uheld tidligt i løbet, og selvom det ikke blev til point, er Magnussen glad for, hvordan bilen reagerede.

- Vi har taget det med, vi kunne fra weekenden i forhold til data, og jeg synes, at vi så nogle positive ting.

- Det er godt, at vi opgraderer bilen og arbejder på den måde, vi gør. Det virker ikke til at være en fejl, det ser mere ud til, at vi har ramt bullseye, fortæller danskeren ifølge PlanetF1.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing454p
2Scuderia Ferrari308p
3Oracle Red Bull Racing305p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team275p
5Scuderia Ferrari246p

Magnussen fortæller også, at Haas-raceren formentlig vil blive endnu bedre over den kommende tid, når holdet til fulde forstår, hvordan bilen reagerer på opgraderingerne.

Ifølge Haas-danskeren har justeringerne, indtil videre, også både haft den ventede- og ønskede effekt, mens der samtidigt er potentiale til endnu mere.

Teamkollegaen Mick Schumacher, der sluttede weekendens grandprix i Ungarn som nummer 14, har endnu ikke fået de nye opgraderinger.

Haas-mandskabet var det sidste af alle Formel 1-holdene til at opgradere deres racer i denne sæson.