Formel 1

Svinede hinanden til - nu kan de blive holdkammerater

De to Formel 1-køreres sammenstød er også blevet omtalt i den populære Netflix-serie 'Drive to Survive'.

Nico Hülkenberg og danske Kevin Magnussen er ikke just perlevenner.

Det blev slået fast under Ungarns Grand Prix tilbage i 2017, hvor tyske Hülkenberg var så utilfreds med Magnussens kørsel, at han med et sarkastisk håndtryk afbrød et Magnussen-interview for at fortælle danskeren, ”at han endnu en gang viste sig som Formel 1-feltets mest usportslige kører”.

Til det svarede Magnussen tørt ”suck my balls, mate”.

De to kørere har siden kunnet støde på hinanden i paddocken, hvor Magnussen kører for Haas, mens Hülkenberg er reservekører for Aston Martin Aramco.

Nu melder flere medier - heriblandt Autosport og Mirror - at de to kamphaner meget vel kan blive holdkammerater i næste sæson, da tyske Hülkenberg er blandt favoritterne til at overtage Magnussens nuværende holdkammerat, Mick Schumachers, sæde på Haas-holdet.

Isen blev brudt tidligere i år

Hülkenberg fortalte tilbage i foråret, at der ikke har været megen kontakt mellem ham og Magnussen siden hændelsen i 2017, men at han brød radiotavsheden under Bahrains Grand Prix tidligere på sæsonen.

- Jeg hilste på Kevin ved at sige ”suck my balls, honey", fortæller Hülkenberg til Motorsport.com.

- Jeg har ikke noget imod Kevin. Vi har bare ikke rigtig snakket sammen siden hændelsen. Vi snakkede heller ikke meget sammen før episoden. Jeg tænkte alligevel, at det var på tide at opsøge ham, og det virkede til, at han også synes, det var sjovt.

Magnussen fortæller i samme ombæring, at han heller ikke tillægger bataljen særligt stor betydning.

- Jeg har egentlig ikke tænkt specielt meget over det. Men det var rart at snakke med ham om det, siger han.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Alfa Romeo F1 Orlen0p
1Alfa Romeo F1 Orlen0p
1Scuderia AlphaTauri0p
1Scuderia AlphaTauri0p
1BWT Alpine F1 Team0p