Formel 1

Magnussen tænker altid på særligt løb, når han skal have motivation

Kevin Magnussen tænker tit på banen i Singapore, når han skal bruge noget ekstra motivation i træningslokalet.

Vi kender det alle, og det kan også knibe med motivationen i træningslokalet, selv om man hedder Kevin Magnussen.

Dog har Haas-danskeren fundet et trick. Han tænker på de fysiske udfordringer, der venter for Formel 1-kørerne i Singapore, og så kan han lidt mere.

Og det får han brug for i den kommende weekend, hvor de er tilbage i Singapore efter tre års fravær.

- Jeg kan virkelig godt lide banen i Singapore. Generelt kan jeg godt lide by-baner, og jeg vil sige, at Singapore-banen er en af de bedste gadebaner, der findes, siger Magnussen til Haas’ hjemmeside.

- Det er et meget fysisk løb, så det er altid dét, jeg tænker på, når jeg mangler motivation til at blive ved med at presse på i træningscenteret.

Magnussen mener, at banen er en af de hårdeste baner på grund af udformningen.

- Det er sving efter sving efter sving, uden at man får hvile. På de fleste baner er der et par langsider, hvor du kan slappe lidt af, men i Singapore er der ikke rigtig en langside, selv om den hedder det, fordi den tager et sving. Banen er også meget ujævn, så du kan ikke rigtig slappe af.

- Der er ingen specifik måde, du kan forberede dig på. Jeg træner, så hårdt jeg kan, og som jeg sagde, tænker jeg på banen i Singapore, når jeg har brug for noget motivation i træningscenteret. Du kan altid minde dig selv om, at banen i Singapore venter, og at det bliver superhårdt, siger Magnussen.

Har banerekorden

Selvom Kevin Magnussen erkender, at banen i Singapore er hård, har han gode minder fra den. Danskeren har nemlig banerekorden, da han i 2018 kørte i tiden 1:41.905.

Det er dog ikke noget, han som sådan glæder sig over, da han gik fra løbet uden VM-point.

- Jeg havde den hurtigste omgang i både 2018 og 2019, men vi kom ikke fra nogen af de løb med point. Så det er ikke noget, jeg som sådan er stolt af. Jeg ville være meget mere stolt af at score point, siger Magnussen.

Kevin Magnussen har indtil videre samlet 22 point sammen i denne sæson, og det giver en 12.-plads.

Teamkollegaen Mick Schumacher har hentet ti point færre.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing454p
2Scuderia Ferrari308p
3Oracle Red Bull Racing305p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team275p
5Scuderia Ferrari246p