Formel 1

Medier: Schumacher færdig hos Haas

Nico Hülkenberg bliver Kevin Magnussens holdkammerat i næste sæson. Det skriver flere medier.

23-årige Mick Schumancher er færdig hos amerikanske Haas efter denne sæson.

Det melder flere medier – heriblandt Bild, Sport1 og Autosport. De skriver samstemmende, at tyskeren ikke får forlænget sin kontrakt, der udløber ved udgangen af året.

Dog er det ikke slut med det tyske isæt på Haas-teamet, der har Kevin Magnussen på kontrakt i 2023.

Danskerens nye holdkammerat bliver nemlig Nico Hülkenberg, der har været ude af sporten de seneste tre år, hvor han har ageret reservekører for flere hold.

Mick Schumachers foreløbigt sidste løb bliver altså grandprixet i Abu Dhabi i den kommende weekend, der runder sæsonen af.

De tyske medier skriver ligeledes, at beslutningen er taget på baggrund af, at Schumacher har udviklet sig for langsomt, mens han også er dyr i drift.

Magnussen og Hülkenberg har forhistorie

Ifølge Sport1 er Schumacher blevet tilbudt job som reservekører hos både Mercedes og Alpine.

Teamchef Toto Wolff tilkendegav allerede søndag:

- Jeg lægger ikke skjul på, at Schumacher-familien tilhører Mercedes, og at vi sætter stor pris på Mick.

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg har tidligere i Formel 1 haft nogle kontroverser. Mest kendt er nok ”suck my balls, mate”-episoden efter det ungarske grandprix i 2017.

Hülkenberg fortalte tilbage i foråret, at der ikke har været megen kontakt mellem ham og Magnussen siden hændelsen i 2017, men at han brød radiotavsheden under Bahrains grandprix tidligere på sæsonen.

- Jeg har ikke noget imod Kevin. Vi har bare ikke rigtig snakket sammen siden hændelsen. Vi snakkede heller ikke meget sammen før episoden, har Hülkenberg tidligere sagt.