Formel 1

Magnussen nyder samarbejdet med sin tidligere fjende

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg kommer godt ud af det med hinanden på MoneyGram Haas F1 Team.

I 2017 var det svært at forestille sig, at Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg nogensinde ville kunne komme til at fungere som holdkammerater.

Efter det ungarske grandprix var de to kørere i en intens duel, som efterfølgende fik tyskeren til at kalde danskeren for feltets mest usportslige kører.

Til det svarede Magnussen kontant ”Suck my balls”.

Efter Hülkenberg overtog Mick Schumachers sæde i december, er de to nu holdkammerater på Haas-teamet, og sammenstødet griner de af.

- Det går rigtigt godt, og vi har det sjovt sammen. Vi har været til nogle PR-arrangementer sammen, hvor vi har hygget os. Vi brød isen med hinanden for nogle år siden. Det bliver vi stadig spurgt ind til, men vi griner mest af det. Det er godt at have ham med ombord, fortæller Magnussen om Nico Hülkenberg ifølge Sky Sports.

- Jeg har altid haft stor respekt for Nico. Han leverer altid på et højt niveau. Jeg håber på, at vi kan støtte hinanden, uddyber danskeren.

Udpeger sæsonens højdepunkter

Torsdag kunne Magnussen og Hülkenberg sætte sig i holdets nye bil i Bahrain, hvor de sidste justeringer skal gøres, før sæsonen indledes.

- Jeg glæder mig mest af alt til at komme i bilen for første gang og prøve den af, så jeg kan se, hvor vi står i forhold til de andre teams. Og så glæder jeg mig jo til klassikerne i løbet af sæsonen som i Monaco, Monza og Silverstone. Og så glæder jeg mig også til Las Vegas. Men lige nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, siger Magnussen.

Magnussen tog en stor skalp i sidste sæson, da han under Brasiliens grandprix startede i poleposition – som den første Haas-kører nogensinde.

Formel 1-sæsonen skydes i gang 5. marts ved Bahrains grandprix.