Formel 1

Magnussen oplever stor kontrast inden sæsonstart

Kort før Formel 1-sæsonen skydes i gang, er formen i top hos Kevin Magnussen.

Haas kunne for første gang i historien fejre en pole position, da Kevin Magnussen kørte hurtigst af alle ved kvalifikationsløbet i Brasilien i sidste sæson.

Det tyder på, at Magnussen kan matche den præstation.

Danskeren fortæller nemlig, at han her et par dage før sæsonstarten føler sig skarpere, end han gjorde ved indgangen til sidste sæson.

- Jeg starter sæsonen i god form, og jeg har det meget bedre, end jeg havde det samme tid sidste år. Det er samtidig dejligt, at vi har haft nogle gode tests forud for den kommende sæson. Det har lært os en masse, vi kan bruge i løbet af sæsonen, fortæller danskeren til Haas’ hjemmeside.

30-årige Magnussen har også fået en ny holdkammerat, eftersom Nico Hülkenberg har overtaget Mick Schumachers sæde i Haas-raceren. Et samarbejde, der tegner til at blive et godt et af slagsen.

- Nico har givet mig værdifuld feedback. Han har været konsistent, og han har kørt rigtigt godt under sin test. Det lover godt, siger han.

Føler sig klar til sæsonstart

Danskeren har svært ved at placere, hvordan Haas kan præstere i forhold til deres konkurrenter. Til gengæld ved han, at han er klar til, at sæsonen skydes i gang i weekenden.

- Det er de gamle kendinge, der kommer til at placere sig i fronten af feltet. I næste række er der en masse hold, og det er svært for os at sammenligne os med dem på nuværende tidspunkt. Vi ved, at vi er et sted midt imellem dem. Bilen virker til at være hurtig, og den virker til at være god. Vi er klar til, at sæsonen starter, slutter Magnussen.

Formel 1-sæsonen begynder 5. marts med Bahrains grandprix.