Formel 1

- Det var uheldigt, siger Magnussen

Kevin Magnussen blev nummer 17 i kvalifikationen til årets første Formel 1-løb. Hans teamkammerat blev 10’er.

Det gik langt fra som håbet, da Kevin Magnussen lørdag satte sig bag rattet i Haas-raceren.

I kvalifikationen til Formel 1-løbet i Bahrain blev danskeren bremset en smule, da han forsøgte at køre sig videre fra Q1 til Q2.

- Der var trafik i det sidste sving på min anden omgang. Det var meget tæt, hele feltet var samlet, så hvis man taber lidt der, er det game over. Det var lidt uheldigt, men løbet er først i morgen, og der vil vi prøve at forbedre os, siger Magnussen til Haas’ hjemmeside.

I Formel 1-kvalifikationen kører alle 20 biler i Q1, hvor formålet er at sortere de fem langsomste fra. Den gruppe var Magnussen en del af med sin tid på 1:31.892, mens hans nye teamkammerat Nico Hülkenberg kørte sig videre til Q2.

Tyskeren kørte sig også i Q3, hvor de ti hurtigste dyster om pole position. Den eftertragtede startplads tog Max Verstappen sig af. Hans bedste tid i Q3 var 1:29.708, mens Hülkenberg ikke blev noteret for en tid og dermed starter som 10’er i søndagens løb.

- Jeg tror, at vi er blevet klar over, hvad vi kan præstere i år, siger teamchef Günther Steiner til holdets hjemmeside.

- Nico gjorde det fantastisk i sit comeback. Det var ikke Kevins dag, men han ved, hvad han kan gøre, og han er optimistisk i forhold til, hvad bilen kan præstere. I morgen er ny dag, hvor han kan score point, tilføjer Steiner.

Formel 1-premieren i Bahrain begynder søndag klokken 16.