Formel 1

Magnussen og Hülkenberg har begravet stridsøksen

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg har lagt ordstrid, der fandt sted foran rullende kameraer i 2017, bag sig.

For seks år siden udvekslede racerkørerne Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg nogle grimme ord til hinanden foran rullende kameraer.

Ved Formel 1-grandprixet i Ungarn i 2017 var Hülkenberg rasende på Magnussen efter et sammenstød på banen.

Tyskeren kaldte Magnussen for den mest usportslige racerkører i feltet. Magnussen kvitterede med de berømte ord "suck my balls".

Siden er de to kombattanter blevet holdkammerater på Haas, og striden er lagt på hylden. Det fastslog Magnussen i forbindelse med weekendens grandprix i Bahrain, som åbnede sæsonen.

- Vi er begge blevet voksne, vi har nogle ting til fælles, vi forlod Formel 1 og kom tilbage, og vi blev næsten fædre på samme tid.

- Så vi er på samme stadie i livet. Jeg håber, vi kan få et godt professionelt forhold og hjælpe holdet med vores kompetencer og erfaring, siger Magnussen ifølge dpa.

"Nico vil være en stor hjælp for holdet"

Den 30-årige dansker og den 35-årige tysker vendte allerede episoden sidste år, og det er et overstået kapitel for holdkammeraterne.

- Nico er en fantastisk kører. Han er meget erfaren og vil være en stor hjælp for holdet.

- Det mest irriterende ved at have ham som holdkammerat er hele interviewepisoden, der skete for år tilbage, lyder det fra Magnussen.

Ved grandprixet i Bahrain endte Magnussen som nummer 13 efter en startposition som nummer 17. Hülkenberg blev nummer 15 efter at være startet som nummer 10.