Magnussen satser på succesrig gentagelse

Kevin Magnussen håber på at gentage eller overgå sidste års bedrift i søndagens Formel 1-grandprix i Jeddah.

For et år siden hentede Kevin Magnussen point i de to første Formel 1-grandprixer i Bahrain og Saudi-Arabien, hvor det henholdsvis blev til en femteplads og en niendeplads.

I dette års sæsonpremiere indledte den danske Haas-kører uden point med en placering som nummer 13 i Bahrain, og på søndag venter grandprixet i saudiske Jeddah.

Her satser Magnussen på at gentage den stærke præstation fra sidste år.

- Det var en stærk weekend sidste år i Saudi-Arabien. Vi kom til Jeddah fra Bahrain med en femteplads i bagagen. Så forventningerne var høje, og farten var god i bilen.

- Vi var lidt uheldige med strategien, og at der kom en safety car på et sårbart tidspunkt.

- Men det lykkedes os stadig at score nogle få point sidste år, og jeg håber, vi kan være stærke her igen i år, siger Magnussen i en pressemeddelelse fra Haas.

Håber på få ændringer

Banen i Jeddah er ændret en del fra sidste år, og det kan blive en udfordring for Magnussen og de øvrige kørere.

- Jeg mener, at det er en fantastisk bane. Sidste år var min første gang på banen, og det var virkelig sjovt og spændende at køre på den.

- Så jeg håber ikke, at den har ændret sig for meget. Eller i hvert fald ikke til det værre. Det betyder meget, at man har tillid til bilen og er glad for den, siger Magnussen.

Han har endnu svært ved at vurdere bilen og styrkeforholdet til de øvrige hold.

- Jeg tror, at det vil tage et par løb mere. Det er ikke sådan, at hvis vi har haft to gode løb eller to dårlige, at vi så kan konkludere ret meget. Vi vil dog få en grundlæggende idé, om hvor vi er.

- Jeg forventer, at midterfeltet bliver tæt, og at det nemt kan ændre sig på andre baner i løbet af året, siger Magnussen.