Formel 1

Mercedes flirter med konkurrent

Charles Leclerc har endnu ikke en kontrakt for 2024-sæsonen, og nu flirter Mercedes med den nuværende Ferrari-kører.

Det er en offentlig hemmelighed, at Charles Leclerc allerede har haft samtaler med Mercedes.

Sådan skriver Sky Sports, selvom Ferrari-køreren selv har været ude at sige, at de endnu ikke har afholdt officielle møder endnu. Alligevel er Leclercs fremtid særdeles omtalt, da racerkøreren fra Monte Carlo selv har hentydet til, at alt kan ske.

Han har endnu ikke en kontrakt for 2024. Om fremtiden kommer til at være hos Ferrari eller et andet team, er ikke til at sige. Dog har Mercedes’ teamchef, Toto Wolff, talt med rosende gloser om Leclerc.

- Charles er en super fyr, og når man ser langt ud i fremtiden, er man nødt til at have ham på radaren. Men ikke på kort og mellemlang sigt, siger Wolff ifølge Sky Sports, der dog heller ikke vil udelukke noget.

- Ingen tvivler på Charles’ egenskaber, og at han er en god fyr. Men han har 100 procent fokus på Ferrari, og vi fokuserer på at forlænge med Lewis.

Er en af sportens bedste

Den tidligere verdensmester Lewis Hamilton har heller ikke fremtiden på plads fra næste sæson. George Russell har dog en ”flerårig aftale.”

Leclerc har etableret sig selv som en af sportens bedste kørere – særligt i kvalifikationerne – men Ferrari har endnu ikke kunnet levere en racer, der har matchet niveauet.

Charles Leclerc er nummer seks i kørernes mesterskab, hvor han har 28 point. Den forsvarende Formel 1-verdensmester Max Verstappen er i spidsen med 93 point.

Formel 1-kørerne skal i aktion igen i den kommende weekend i Miami.