Formel 1

- Jeg fik en forfærdelig start, siger Magnussen

Kevin Magnussen startede Formel 1-grandprixet i Miami på en fjerdeplads, men måtte hurtigt se flere konkurrenter overhale ham.

For anden gang i sæsonen kunne Kevin Magnussen smide et enkelt VM-point ind på kontoen, da han sluttede Miamis grandprix på en tiendeplads.

Men det både kunne og skulle måske også være blevet til mere. Danskeren startede nemlig grandprixet som nummer fire, men var efter første omgang nede på en syvendeplads.

- Jeg fik en forfærdelig start. Jeg fik hjulspind med det samme og var nødt til at vente på gassen, og så tabte jeg tre placeringer med det samme. Jeg ville ikke risikere for meget, fordi jeg lå deroppe og tænkte, at jeg hellere måtte få noget med hjem, siger Magnussen til Viaplay.

Svært løb at få point i

Her lagde den danske racerkører heller ikke skjul på, at han var en lille smule skuffet, fordi der egentlig var god fart i Haas-raceren.

På en dag, hvor alle 20 kørere gennemførte grandprixet, gjorde det dog også betingelserne lidt sværere.

- Målet var at få point. Jeg fik desværre kun ét, men det er bedre end ingenting. Det har været en god, stærk weekend overordnet set. Vi har opgraderet bilen med noget, der rent faktisk fungerede. Alle de store teams gennemførte løbet i dag, så det var et svært løb at få point i. Der var ingen gaver, siger Magnussen.

Magnussen fordobler altså sin sæsontotal, som nu er på to point.

Red Bulls Max Verstappen vandt løbet. Med sejren udbygger han forspringet i VM-stillingen til holdkammeraten Pérez, der nu er 14 point efter hollænderen.

Stillingen i Miamis grandprix