Formel 1

Skuffet Magnussen hyldes i udlandet

Kevin Magnussen scorer høje karakterer efter søndagens grandprix i Miami.

Kevin Magnussen var ærgerlig, da han søndag aften dansk tid havde krydset målstregen på Formel 1-banen i Miami for sidste gang.

En startplads som nummer fire var blevet vekslet til en 10.-plads og et enkelt point til VM-stillingen.

Men selvom Haas-danskeren var skuffet over resultatet, kan han bestemt være sin indsats bekendt.

I hvert fald kan Magnussen nu nyde anerkendelse fra en række udenlandske medier, der giver flotte karakterer til danskeren efter søndagens grandprix i Miami.

Planet F1: 8/10

- Drevet af en startposition som nummer fire, der kom efter lidt held og flot kørsel, indledte Magnussen løbet med en målsætning om at holde sig så langt fremme så længe som muligt.

- Den opgave fik en svær start, da danskeren var nede som nummer syv efter fjerde omgang. Men Magnussen udviste exceptionel defensiv kørsel, ligesom han også var god offensivt i sin duel med Leclerc, der varede det meste af løbet.

- Da han til sidst blev besejret, kæmpede Magnussen flot for at slutte som nummer 10, hvilket var hans første point siden Saudi Arabien.

Auto Motor und Sport: 9/10

Det tyske motorsportsmedie giver ikke en personlig begrundelse for danskerens karakter.

Kun Fernando Alonso scorer topkarakter, mens Max Verstappen, George Russell og Yuki Tsunoda får samme karakter. De resterende kørere får dårligere karakterer. Magnussens holdkammerat Nico Hülkenberg får eksempelvis 6/10.

Crash: 9/10

- Magnussen understøttede sin fine kvalifikation ved at kæmpe sig til en 10.-plads. Der er ingen tvivl om, at hans indsats gjorde ham fortjent til flere point. Hans lange, lange kamp med Leclerc var et højdepunkt i løbet.

Total Motorsport: 7,5/10

- Resultatet viser det måske ikke, men det har været en god weekend for Magnussen, efter han på fornem vis kvalificerede sig som nummer fire. Efterfølgende havde han brede albuer på den gode måde, da han sikrede sig en 10.-plads i løbet.

The Race

Formel 1-mediet The Race giver ikke karakterer, men udvælger i stedet en række vindere og tabere.

Her er Magnussens blandt søndagens "vinderere" med følgende begrundelse:

- Magnussen fandt den gyldne mellemvej i de 38 omgange, hvor han forsvarede sig mod Charles Leclerc, og undervejs sikrede han endda et lille hul efter et klogt undercut i forbindelse med pitstoppet.

Uddybende skriver mediet, at Magnussens ene point var mere end fortjent, efter at danskeren undervejs udviste flot kørsel og god fightervilje.

Ikke et eneste sted får Magnussens holdkammerat Nico Hülkenberg samme eller bedre karakter end danskeren.

Kører

Kører
RankKørerHoldPoint
1Oracle Red Bull Racing144p
2Oracle Red Bull Racing105p
3Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team93p
4Mercedes-AMG Petronas F1 Team69p
5Mercedes-AMG Petronas F1 Team50p