- Vi tog vores chancer, og det virkede faktisk

Kevin Magnussen udnyttede regnvejret bedre end de fleste og hentede 13 pladser, inden det begyndte at gå den anden vej i Hollands grandprix.

Intet tydede på et stort resultat, da Kevin Magnussen efter en svær weekend i Holland skulle starte søndagens grandprix på Zandvoort fra pitlane.

Pludselig var han oppe som nummer syv i et kaotisk og ikke mindst regnfuldt løb. Pludselig duftede en anelse af point efter 20 omgange.

- Vi tog vores chancer, og det virkede jo. Vi kom op i top-10 og var nummer 7, og så kom der safety car, siger Magnussen til Viaplay.

Da løbet blev genstartet havde danskeren for svært ved at forsvare sin placering, og kombinationen af opslidte dæk og en racer uden den nødvendige styrke blev nok engang afgørende.

- Jeg havde ikke fart til at blive der, og vi vidste godt, at jeg ikke ville holde den. Vi prøvede vores bedste og viste, at når der er muligheder, så går vi efter dem, men vi mangler noget fart, siger Magussen.

Haas-danskeren pittede igen efter 35 omgange, hvorefter han kom ud som nummer 18. Han sluttede på 14.-pladsen, to placeringer bag teamkollegaen Nico Hülkenberg.

Max Verstappen var som sædvanligt suveræn og vandt for niende grandprix i træk.

I næste weekend rykker Formel 1 til Italien og Monza.