VM-point er kæmpe forløsning for Magnussen

Kevin Magnussen scorede endnu et VM-point i Singapores grandprix efter en rutchebanetur på den krævende bybane

Først så det godt ud. Så helt forfærdeligt. Og på allersidste omgang blev det på nærmest mirakuløs vis godt igen for Kevin Magnussen.

Danskeren startede Singapores grandprix fra sjettepladsen, og selvom han mistede et par placeringer i den tætte start, så holdt Magnussen fast i en pointgivende placering.

Men i en tæt duel med franskmanden Pierre Gasly gik det galt for den danske Haas-kører, der mistede kontrollen over bilen, røg af banen og mistede vigtige placeringer.

- Jeg troede, det var game over, siger Magnussen til Viaplay.

Magnussen dumpede ned på 16.-pladsen, og nu var den eftertragtede placering i top-10 pludselig langt væk.

Haas-teamet var dog vakse og udnyttede muligheden for at give Magnussen de bedste muligheder ved at tage ham i pit og give ham friske dæk på til afslutningen af løbet.

Det betalte sig.

Kevin Magnussen kørte sig frem i feltet, og med få omgange tilbage lå han på en 11.-plads.

Forrest kæmpede Mercedes-køreren George Russell hårdt for at komme på andenpladsen, men på sidste omgang lavede englænderen en kørefejl og kørte galt.

Heldigvis skete der ingenting med Russell, men det gjorde der for Magnussen, der fik en placering foræret og endte med at køre over målstregen som nummer 10, hvilket udløser et enkelt VM-point.

- Med den bil, vi har, er det fantastisk for os at få et point i disse tider. Jeg troede ikke, at det ville være muligt. Selvom det så håbløst ud, besluttede jeg bare at prøve at få alt ud af det i tilfælde af, at der skulle komme en mulighed. Og så kom den mulighed. Det er en kæmpe forløsning, siger Kevin Magnussen efter løbet til Viaplay.

Kevin Magnussen har nu tre VM-point i alt og ligger nummer 18 i den samlede stilling.

Næste Formel 1-løb bliver kørt i næste weekend i Japan.