Golf

A. Hansen: En fantastisk start

Anders Hansen er med helt fremme ved European Tour-turneringen BMW Inter-national Open i München før sidstedagen, og danskeren mener der er grund til optimisme.

"Det var en fantastisk start jeg fik på tredje runde. Mit spil var virkelig i orden, og det hele lykkedes på de første ni huller. Det var virkelig rart at få taget hul på nogle birdies i dag, og det var heller ikke fordi jeg spillede dårligt på vejen ind, men jeg havde bare ikke marginalerne med mig på vejen ind," udtaler Hansen på sin hjemmeside.

"Jeg spillede solidt hele runden, men ville naturligvis gerne have holdet lidt flere putts på vej ind. Jeg er stort set tilfreds, og nu må vi så se hvad, der sker i morgen," tilføjer den stærke danske golfspiller.

Hansen gik lørdag tredje runde i 67 slag, fem under banens par, og er inden sidste runde på en delt syvendeplads med samlet 10 slag under par.