Golf

Hansen-duo endte ude af top-10

Der var lagt op til den helt store champagnefest, men det endte med en lidt flad fornemmelse for Søren og Anders Hansen, som aldrig nåede helt til tops i European Tour-turneringen Hong Kong Open.

De to danskere var skiftevis helt med fremme i løbet af de fire dage i den asiatiske golfturnering, men i weekendens finalerunder manglede den sidste slutspurt, og de endte begge uden for top-10.

Søndag kunne Søren Hansen dog ikke præstere meget bedre, end den superrunde, han leverede i 64 slag, seks slag under banens par. Det var derimod lørdagens runde i 70 slag, hvor der var for mange missere, som betød, at Søren Hansen hele tiden hang efter top-10-spillerne på de afgørende 18 huller.

Engelsk vinder

Anders Hansen leverede endnu en ganske stabil og god runde i 67 slag, og han endte ligesom Søren Hansen på en delt placering som nummer 11.

På den måde endte de to bedste danskere i turneringen med at være lige gode. Og var det ikke for de store løfter i de første dage af turneringen, hvor danskerne snusede til topplaceringerne, så var præstationerne mere end godkendte.

Den sidste dansker, som nåede med i finalerunderne, var Jeppe Huldahl, og han endte som delt nummer 47.

Englænderen Ian Poulter vandt turneringen, syv slag bedre end Søren og Anders Hansen.