Golf

Kjeldsen og Cejka falder tilbage før finalerunde i USA

Søren Kjeldsen og hans tyske makker, Alex Cejka, kunne ikke følge op på fredagens flotte spil i New Orleans.

Søren Kjeldsen og Alex Cejka gik lørdagens runde ved Zürich Classic i New Orleans i 75 slag, tre slag over banens par, og falder dermed tilbage i feltet forud for søndagens finale.

Det dansk-tyske par ligger nummer 19 forud for søndagens sidste runde.

Parret er samlet ni slag under par.

Kjeldsen og Cejka så længe ud til at levere en stabil runde i banens par, men de to sidste huller blev særdeles dyre for makkerparret.

Hul 17 blev sluttet af med en bogey, mens parret på hul 18 måtte notere sig for en dobbeltbogey.

Parret kan dog trøste sig ved, at søndagens runde spilles som fourball, hvor det er den enkelte spillers bedste score, der tæller i det samlede regnskab. Det var ved fourball fredag, at de to leverede en kanonrunde i 62 slag.

Lørdagens runde blev ligesom torsdagens runde spillet som foursome.

Det betyder, at spillerne skiftevis skyder til den samme bold. Derfor er scoren i foursome typisk højere end i fourball, hvor spillerne har mulighed for at satse mere.

Helt i front ligger svenske Jonas Blixt og australske Cameron Smith. Parret ligger i 19 slag under par efter en runde i 68 slag.

Det førende par har spillet uhyre stabilt hele ugen og har efter 54 huller endnu ikke præsteret at lave en eneste bogey. Parret har gået de tre runder i henholdsvis fem slag under par, ti slag under par og fire slag under par.

Det førende par har i den samlede score fire slag ned til de nærmeste forfølgere.

De to amerikanske makkerpar Kevis Kisner og Scott Brown samt Charley Hoffmann og Nick Watney er begge 15 slag under par forud for søndagens afgørende runde.