Golfspiller kastede sin kølle i vandet efter specielt slag

En spansk golfspiller leverede en unik præstation undervejs ved Players Championship, som kostede en golfkølle en tur i vandet.

Der skal noget helt specielt til, hvis en golfspiller skal gå tre slag under par på et hul. Noget som også er kendt som en 'albatros'.

Men det formåede Rafael Cabrero Bello på søndagens runde ved Players Championship.

Derfor er det helt forståeligt, at den spanske golfspiller valgte at fejre sin bedrift.

I begejstring kastede han sin golfkølle op i vejret, inden han gav highfive til sin caddie. Kort efter kunne han konstatere, at køllen var røget over i en nærtliggende sø, som han derfor måtte til at fiske op.

- Jeg ville bare have kastet den op i luften, så den ville lande på fairwayen. Men jeg missede den. Heldigvis kunne jeg få den op af vandet bagefter, sagde han efter den afsluttede runde ifølge Golf Channel.

Kunne ikke se, hvad der skete

Albatrossen fandt sted på 16. hul, som var et par fem-hul. Efter første slag befandt Bello sig 181 meter fra hullet. Da han sendte andet slag af sted, frygtede han, at slaget blev for kort. Men heldigvis for ham selv ramte den en lille bakke, inden kuglen satte direkte kurs mod hullet.

- Det er selvfølgelig ret spektakulært, sagde Bello om sin første albatros i karrieren til Reuters.

- Jeg så, den ramte flaget, men ellers kunne jeg ikke se, hvad der skete. Publikum begyndte derefter at juble, og så gik jeg bare amok og nød det.

Det var første gang, at der blev lavet en albatros på 16. hul ved Players Championship.

Rafael Cabrero Bello fortsatte sit gode spil på 17. hul, hvor han lavede en birdie, inden han gik i par på 18. og sidste hul.

Den gode slutspurt betød, at Bello tog et stort ryk op i tabellen, hvor han sluttede på en delt fjerdeplads. Seks slag under par.

Vinderen blev sydkoreanske Si Woo Kim, som gik 10 slag under par.