Golf

Thomas Bjørn har valgt de fire sidste spillere til sit Ryder Cup-hold

Europas Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn har uddelt sine fire wildcards. Holdet er nu komplet med 12 spillere.

Europas Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn har valgt sit endelige hold, og er nu klar til dysten mod USA ved turneringen 28. til 30. september. 

Ud over de første otte spillere, der er direkte kvalificeret til holdet, har Thomas Bjørn uddelt fire wildcards til Paul Casey, Sergio García, Ian Poulter og Henrik Stenson. 

De har alle repræsenteret Europa ved Ryder Cup tidligere. Sergio García er den mest rutinerede med otte Ryder Cup-turneringer på cv'et. 

- Der er en masse spillere, og det har ikke været let. Men på den anden side er det et privilegium at have så mange at vælge imellem, siger Thomas Bjørn

De fire rutinerede spillere skal supplere Thorbjørn Olesen, Tommy Fleetwood, Tyrrell Hatton, Rory McIlroy, Francesco Molinari, Alex Norén, Jon Rahm og Justin Rose, der alle kvalificerede sig via ranglisterne. 

De 12 spillere skal forsøge at tage revanche i Paris, når de forsvarende mestre fra USA kommer på besøg i Europa. 

28-årige Matt Wallace, der vandt Made in Denmark søndag, havde håbet på et wildcard, men Thomas Bjørn valgte altså rutinen i stedet. 

Også Matthew Fitzpatrick blev forbigået. Han forsøgte ellers ihærdigt ved Made in Denmark at fravriste Thorbjørn Olesen den direkte plads på holdet.

USA's kaptajn har blandt andet givet et wildcard til golflegenden Tiger Woods, der vender tilbage til Ryder Cup efter seks års fravær. 

USA mangler stadig at udtage den sidste spiller. Det sker mandag. 

Europa har vundet syv ud af de seneste ti Ryder Cup-opgør. 

Turneringen bliver i år afholdt ved Le Golf National, der er Frankrigs nationale golfcenter. Det ligger i udkanten af Paris.