Bjerregaard ramte tilskuer i hovedet: - Det var ikke sjovt

16x9
Lucas Bjerregaard endte sin første runde i to slag under par. Foto: Brian Snyder / Ritzau Scanpix

Lucas Bjerregaard var uheldig med at ramme en tilskuer, der blødte voldsomt efter et skævt skud fra danskeren ved US Masters.

Et par 3-hul endte dramatisk for både Lucas Bjerregaard og en tilskuer ved US Masters.

På Augusta-banens hul fire signalerede Lucas Bjerregaard tydeligt, at hans udslag ikke var tilfredsstillende, og forsøget på at ramme greenen endte i stedet til højre for fairwayen.

Mens flere tilskuere forsøgte at beskytte sig mod den flyvende golfkugle, var en kvindelig tilskuer uopmærksom og blev ramt i hovedet.

US Masters egen hjemmeside kan det ses, at tilskueren falder sammen, og at folk straks samler sig om hende.

- Det var ikke sjovt. Jeg har hørt, at hun har det ok, men der var meget blod, så det var ikke fedt, siger Lucas Bjerregaard til TV 2 SPORT.

Slog en dobbelt bogey

Danskeren blev så rystet af situationen, at han endte med slå en dobbelt bogey på hullet. Bjerregaard havde ellers indledt runden med to birdies og et enkelt par.

Heldigvis formåede Lucas Bjerregaard at komme sig over oplevelsen og endte til sidst sin første runde med en score på to under par.

- Jeg spillede solidt i dag (torsdag, red.). Jeg spillede rimelig stressfrit udover hul fire, hvor jeg dummede mig lidt. Men jeg slog bolden i rigtig gode positioner og puttede rigtig fint, siger danskeren.

Lucas Bjerregaard er med i US Masters for første gang, hvor også Thorbjørn Olesen deltager.

Den samlede præmiesum i turneringen svarer til omkring 73 millioner kroner.