Golf

Thorbjørn Olesen fortsætter fin form i US Masters

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen gik også anden runde i årets første major i et slag under par.

For anden dag i træk skulle Thorbjørn Olesen bruge 71 slag på at gennemføre de 18 huller på Augusta National Golf Clubs legendariske baner, da danskeren fredag gik sin anden runde i årets første golfmajor, US Masters.

Da banens par er 72, er Thorbjørn Olesen nu samlet to slag under par, hvilket rækker til en delt 23.-plads i den prestigefyldte turnering.

Lucas Bjerregaard er også med i US Masters og gik ud på sin anden runde et par timer efter Thorbjørn Olesen.

Han gennemførte de 18 huller på præcis 72 slag, som er banens par.

Men da han klarede den første runde i to slag under par ender han ligesom Thorbjørn Olesen på en delt 23.-plads.

Det blev til en enkelt birdie og en enkelt eagle for Lucas Bjerregaard. Til gengæld blev det også til hele tre bogeys. Den første allerede på hul nummer et, mens de to andre blev lavet på 16. og 18. hul.

For Thorbjørn Olesen blev det til tre birdies undervejs på fredagens runde. Den første kom på tredje hul, mens de to andre blev lavet på 13. og 15. hul.

Desværre for danskeren lavede han også to bogeys, hvoraf den sidste var på 17. hul, hvilket gav Olesen en lidt ærgerlig afslutning på runden.

Det er tredje gang, Thorbjørn Olesen er med i US Masters. Første gang var i 2013, hvor det på imponerende vis blev til en delt sjetteplads.

Lucas Bjerregaard er debutant i årets udgave af US Masters, der har en samlet præmiepulje på et beløb svarende til cirka 73 millioner kroner.

Efter de to første runder deler fem spillere førstepladsen med i alt syv slag under par.

De fem spillere er amerikaneren Brooks Koepka, italieneren Francesco Molinari, sydafrikaneren Louis Oosthuizen og australierne Jason Day og Adam Scott.