Golf

Bjerregaard og Olesen er ude af US Open

Lucas Bjerregaards US Open slutter efter to dage.

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen klarede sig skidt på andendagen af US Open og er færdige i turneringen.

Weekendens finalerunder i US Open bliver uden dansk deltagelse.

Hverken Lucas Bjerregaard eller Thorbjørn Olesen formåede at klare cuttet i majorturneringen, som i år spilles på Pebble Beach-banen i Californien.

Lucas Bjerregaard havde på fredagens anden runde fortsat svært ved at få spillet til at fungere.

Her gik danskeren banen i 71 slag - fire slag over par, og dermed nåede han op på en total score efter de to første runder på 13 slag over par.

Dermed slutter 27-årige Lucas Bjerregaard langt tilbage i den tungeste ende af feltet.

Nedtur for Olesen

Thorbjørn Olesen gik første runde i par, hvilket var noget bedre end Bjerregaard, der natten til fredag gik en decideret mareridtsrunde, da han var hele ni slag over banens par i første runde.

Men anden runde bød også på en nedtur for Olesen.

Fire bogeys og en enkelt dobbeltbogey når man ikke langt med i professionel golf, og da Olesen ikke præsterede så meget som en enkelt birdie, slutter han med en samlet score i seks slag over par.

Cutgrænsen gik ved to slag over par.

Rose overhalet af Woodland

Inden anden runde førte den engelske spiller Justin Rose, som i første runde var seks slag under par. Fredag blev han noteret for en runde i et slag under par.

Det giver ham en samlet score på syv slag under, hvilket rækker til en andenplads. Gary Woodland fra USA har lagt sig i spidsen i ni slag under par.

Tiger Woods, der vandt US Masters tidligere på året, gik sin anden runde i et slag over par og ligger samlet i par på en delt 32.-plads.