Golf

Dansk golfstjerne anholdt for krænkende opførsel på fly

Thorbjørn Olesen er blevet anholdt for uanstændig opførsel på et fly. Det skriver Independent. Christian Petersen / Ritzau Scanpix

Ifølge engelske medier blev Thorbjørn Olesen anholdt efter en flyvetur fra Memphis til London. TV 2 SPORT har fået bekræftet mediernes oplysninger.

Golfspilleren Thorbjørn Olesen blev mandag anholdt i London, efter at han opførte sig krænkende på en flyrejse fra Memphis til London.

Det skriver de engelske medier The Independent, The Sun og Daily Mail.

Ifølge TV 2 SPORTs kilder er mediernes oplysninger korrekte.

The Sun, der citerer et øjenvidne, skriver, at den danske stjerne var fuld under rejsen. Han tissede angiveligt på gulvet og forulempede en sovende kvindelig passager, der befandt sig på første klasse.

Da British Airways-flyet ankom til London, ventede politiet, hvorefter Olesen blev anholdt og kørt til afhøring.

Ifølge The Independent bekræfter Metropolitan Police, at en 29-årig mand blev arresteret i Heathrow mandag grundet mistanke om et seksuelt overgreb, for at være beruset om bord på et fly og ikke have overholdt ordrer fra flypersonalet.

- Han blev taget i varetægt og efterfølgende løsladt - stadig mistænkt, mens sagen undersøges, lyder det.

Ritzau har forsøgt at indhente en kommentar fra Thorbjørn Olesen og det danske sportsmanagement-firma f-reklame, der repræsenterer Thorbjørn Olesen, men indtil videre uden held. TV 2 SPORT har heller ikke haft held med henvendelserne.

TV 2 SPORT har været i kontakt med European Tour, men organisationen har ingen kommentarer, så længe politiets efterforskning er i gang.

Rejste med kollega

Thorbjørn Olesen ligger aktuelt nummer 62 på verdensranglisten.

Han rejste sammen med golfkollegaen og vennen Ian Poulter, skriver The Sun, der har talt med Poulters agent, Paul Dunkley. Han fortæller, at Poulter hjalp med at berolige en fuld passager, da denne forulempede andre passagerer på første klasse.

Manden skulle have råbt ad andre passagerer og personalet, inden Poulter fik lagt sig imellem. Briten lagde sig efterfølgende til at sove, inden manden fortsatte den dårlige opførsel.

Thorbjørn Olesen bor i London. Han var på vej hjem fra turneringen WGC Invitational i Memphis, hvor han blev nummer 27 efter en skidt afslutning.

British Airways fordømmer opførslen, siger en talsmand fra selskabet til The Independent.

- Vores kunder og flypersonale fortjener at nyde flyveturen og skal ikke lide nogen form for overlast. Den slags opførsel vil ikke blive tolereret, og der vil blive taget affære på en passende måde, lyder det fra talsmanden.