Håndbold

Mangue Gonzales til Team Esbjerg

Den spanske landsholdsspiller Marta Mangue Gonzales skifter til håndboldklubben Team Esbjerg på en treårig kontrakt. Gonzales skifter fra den spanske klub Cementos Ribarroja. Team Esbjerg kan derfor se frem til at få glæde af den stærke forsvarsspiller Marta Mangue Gonzales har tidligere spillet for BM Mar Valencia.

"Kvalitet fornægter sig ikke. Og det er klart med de håndboldmæssige kvalifikationer Mangue vil tilføre ikke bare Team Esbjerg, men hele den danske liga et løft, samtidig med at hun vil være med til at trække flere tilskuere til vores kampe," siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

Hos liga-konkurrenterne fra Aalborg DH kan man sikkert godt huske den 23-årige spanier, der blev Ribarrojas topscorer, sidst ADH gæstede spaniernes hjemmebane i Champions League i januar 2007.