Håndbold

Gautestad: Ikke fået nok point

Aalborg DHs fyrede norske træner Leif Gautestad var tydeligt berørt, da TV 2 Sporten fangede ham på telefonen onsdag aften, hvor han netop havde fået sin opsigelse

"Det er klart, at man går ikke rundt og forventer, at man får en opsigelse, men samtidig er man klar over, at man arbejder i et job, hvor man er afhæng-ig af, om man får nok point, og vi har nok ikke helt opfriet forventningerne. Jeg er meget, meget ked af, at det er sket," sagde Leif Gautestad til TV 2 Sporten, og slog fast at han ufrivil-ligt måtte sige farvel til sit job.

"Jeg er berørt af det. Det er et job, som jeg har været meget glad for, og der er mange mennesker i klubben, som jeg er glad for," lød det fra nordmanden, der trods en placering som næstsidst i Toms Ligaen, mener, at holdet viste gode takter:

"Jeg synes, at vi havde gang i et godt stykke arbejde. Jeg synes, at vi var på vej, og jeg er ked af, at vi ikke får lov til at afslutte det... Men som jeg siger, så har jeg respekt for, at man forventer resultater i idrætten," konstaterer Gautestad.