Håndbold

Team Tvis-streg til Fredericia

Team Tvis Holstebros stærke stregspiller, Jesper Ahle, skifter til Fredericia HK på en to-årig aftale.

Den 27-årige håndboldspiller, som altid har spillet i den vestjyske klub, skal dermed spille med sin faste makker siden ungdomstiden, Jacob Thoustrup, som også skifter til Fredericia.

"Vi har været super heldige med at tiltrække en spiller med Jespers kva-liteter - han er en komplet spiller, der kan bidrage til rigtig meget både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt. Derudover er Jesper Ahle en type, der passer perfekt ind i det fremtidige hold, vi arbejder med. Han kommer fra en klub, der på mange måde minder om Fredericia HK, både på det sportslige og sociale område, så der er på alle måder, tale om en forstærkning af truppen.," siger cheftræner Rene Hamann-Boeriths.

Jesper Ahle har spillet 240 ligakampe for Team Tvis Holstebro, 38 Y-landskampe, 42 U-landskampe og 6 A-landskampe.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve noget nyt, og jeg syntes at Fredericia HK har gang i noget rigtig spændende. Jeg ser meget frem til at starte i Fredericia, der jo altid har været kendt for en god fight, et stærkt kollektiv og en fantastisk hjemmebane," siger Jesper Ahle om sit skifte.

Samtidig med at Fredericia siger goddag med Jesper Ahle, siger klubben farvel til Gisli Kristjansson.