René Madsen skifter til Minden

Den tidligere Team Tvis Holstebro-spiller René Bach Madsen skifter efter denne sæson fra spanske Torrevieja til GWD Minden i den tyske Bundesliga.

Den 24-årige bagspiller har skrevet en toårig kontrakt med den tyske klub, der p.t. er nummer 13 i Bundesligaen.

"Mit mål er at udvikle mig til en endnu mere mere komplet håndboldspiller, så jeg forhåbentlig kan komme i betragtning til landsholdet igen. For sådan nogle ambitioner har jeg også"

René Bach Madsen til sporten.tv2.dk

"Bundesligaen er verdens bedste liga, og jeg vil gerne prøve kræfter med verdens bedste spillere. Jeg har trænet med Minden et par gange og har fået et rigtig godt indtryk af det hele i klubben," siger René Bach Madsen til sporten.tv2.dk.

Drømmer om landsholdet

Han er lige nu i gang med sin anden sæson i Torrevieja, med det kniber med at få lønnen til tiden i den spanske klub, der har problemer med økonomien.

"Det er da klart, at det ikke er tilfredsstillende i længden, hvis man ikke får penge for det arbejde, man gør. Så det var helt klart en faktor i starten, men når det så er sagt, så er det lige så meget mine egne ambitioner, der har gjort, at jeg nu skifter," siger René Bach Madsen, der gerne vil tilbage på Ulrik Wilbeks landshold, som han for et par år siden spillede to kampe for i den særlige udviklingstrup.

"Mit mål er at udvikle mig til en endnu mere mere komplet håndboldspiller, så jeg forhåbentlig kan komme i betragtning til landsholdet igen. For sådan nogle ambitioner har jeg også," siger René Bach Madsen, der scorede 212 mål i 41 kampe i sin tid på ungdomslandsholdet, hvor han også var viceanfører.

Torrevieja har - med sin dårlige økonomi - ikke ønsket at stå i forvejen for danskeren, der skifter til GWD Minden på en fri transfer.