Håndbold

Knudsen forlænger med Flensburg

Efter længere tids spekulationer er Michael V. Knudsens fremtid nu på plads. Stregspilleren forlænger nemlig kontrakten med Flensburg-Handewitt. Det erfarer TV 2 Sporten tirsdag på baggrund af flere uafhængige kilder.

Landsholdsspilleren selv vil ikke bekræfte, at det bliver Flensburg- Handewitt, som også fremover får glæde af hans evner på stregen, men han henviser til et pressemøde onsdag eftermiddag.

"Afgørelsen er truffet efter lange overvejelser og bliver officiel onsdag klokken 14," er Michael V. Knudsens kortfattede kommentar til tv2.dk.

Knudsen var ellers længe sat i forbindelse med en anden tysk topklub, Rhein-Neckar Löwen, der har den danske rigmand Jesper Nielsen som storsponsor. Men den ambitiøse klub får altså ikke glæde af den 31-årige dansker, som har spillet i Flensburg-Handewitt siden 2005.