Håndbold

Lars Rasmussen har fået nyt job

Han har aldrig været den store fan af kvinder, der spiller håndbold.

Men det vil den pensionerede landsholdsspiller Lars Rasmussen være i hvert fald i resten af sæsonen. Han har nemlig sagt ja til at være assistenttræner for kvinderne i Horsens HK.

- Der er tit grotesk mange tekniske fejl i damehåndbold, og så er det ikke så seværdigt. Men nu skal jeg selv være med til at træne et hold og præge spillerne. Og jeg vil da gøre mit til, at Horsens bliver et af de hold, der laver færrest tekniske fejl, siger Lars Rasmussen til sporten.tv2.dk

Men han fortsætter på tv

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle spillerne, og jeg synes også, jeg har noget at byde på - både teknisk og individuelt. Og også menneskeligt, siger den pensionerede venstrefløj, der vandt EM-guld med de danske håndboldherrer i 2008.

Han tror også, at han et sted nede i maven har en cheftræner, der en dag vil komme op og sige hej.

- På et tidspunkt er der ingen tvivl om, at der er en cheftræner gemt i mig, men jeg har ikke lyst til at blive cheftræner fra dag ét, siger Lars Rasmussen til sporten.tv2.dk

Han har aftalt med Horsens HK, at han ved siden af sit assistentjob kan fortsætte med at lave tv. Lars Rasmussen har blandt andet deltaget i 'Zulu Djævleræs' og håber på en dag at gøre karriere som tv-vært.