Håndbold

Comeback-veteran: Sig hvad I vil

En af de spillere, der har valgt at tage et comeback i den rød-hvide trøje er Henriette Mikkelsen, der ellers stoppede på landsholdet tilbage i 2008. Dermed går hun imod nogle af sine holdkammerater Viborg, der har valgt landsholdet fra.

"Jeg har fået bemærkninger, fordi jeg stiller op. Alle har et valg. De kan kalde mig, hvad de vil, men jeg stiller op for at hjælpe, og sådan er det," siger Mikkelsen til sporten.tv2.dk, og understreger, at hun helst ikke vil blandes ind i den aktuelle lønstrid.

"Jeg har kun fulgt med på sidelinjen, men det er en træls sag for alle. Det er ikke det man ønsker, og det er noget jeg har frygtet, at vi pludselig ikke havde et hold," siger fløjen.

Vil redde håndbolden

Det danske kvindelandshold har altid været vigtigt for klubholdene fordi det har hjulpet med at profilere både spillere og klubber. Det er en af grundene til, at hun har valgt at vende tilbage.

"Jeg tænker meget på kvindehåndbold i Danmark og på klubberne. Derfor har jeg valgt at vende tilbage," siger hun.

I første omgang lyder Mikkelsens aftale med Jan Pytlick på at hjælpe i kampen mod Rusland, og eventuelt i kvalifikationskampene mod Polen.