Håndbold

A.G.: Jeg har lyst til at tude

Spillere og trænere spurtede ind på banen i ren jubel. Nogle græd af glæde. Andre kastede sig i armene på hinanden, da tiden løb ud i Gråkjær Arena.

Team Tvis Holstebros håndboldkvinder havde lige slået russiske Lada med 26-19 og spillet sig i finalen i EHF Cuppen med en samlet sejr på ét mål - 52-51.

"Jeg har lyst til at tude af glæden. Det er helt fantastisk. Jeg er så glad og så stolt af mit hold - det er virkelig et kollektiv, der vil noget," jublede Tvis' landsholdsspiller Ann Grete Nørgaard over for sporten.tv2.dk efter kampen.

Team Tvis Holstebro havde tabt det første opgør i Rusland med seks mål og var klare underdogs til at snuppe billetten til finalen.

Ingen bliver rigtig glad for sølv

"Vi havde brugt meget tid for at evaluere kampen fra sidste weekend, og vi vidste, at der var en masse ting, vi kunne gøre meget bedre. Men de har altså et fantastisk mandskab, hvor de kan skifte ud på alle pladser uden at gå ned i niveau. Så vi vidste godt, at det skulle være en jætte-indsats. Og det præsterer vi - det er sindssygt, sagde A.G., som Tvis-spilleren bliver kaldt.

Nu venter enten tyske Oldenburg eller danske FCM i finalen - og A.G. er på ingen måde mæt endnu.

"Man spiller ikke finale for at tabe, vel? Der er jo ikke nogen, der bliver rigtig glad for sølv alligevel".