Håndbold

Rune Ohms skifte en kendsgerning

Som sporten.tv2.dk kunne erfare torsdag, så skifter 30-årige Rune Ohm til SønderjyskE fra næste sæson. Den tidligere landsholdsspiller tiltræder på en kontrakt, der gælder for tre sæsoner.

"Rune kan bidrage med en masse rutine, og vil helt sikkert få en væsentlig rolle på det kommende SønderjyskE mandskab."

"Han har på det seneste været ramt af skader, men er fit for fight igen, og hungrer efter at spille top håndbold," siger træner i SønderjyskE, Morten Henriksen, i en pressemeddelelse.

Professionelle forhold

Der har ifølge SønderjyskE været skarp konkurrence om Ohms underskrift, men det blev altså sønderjyderne, der trak det længste strå. Rune Ohm forklarer hvorfor.

"Jeg har udelukkende fået et godt indtryk af klubben. Der er superprofessionelle forhold, og jeg glæder mig virkelig til at spille håndbold igen efter en periode med flere skader," siger han, og forklarer, at han glæder sig til at blive en profil i klubben.

"I SønderjyskE ser jeg også frem til at få en større rolle på holdet. Den første sæson som ligahold er altid svær; men vi får et godt hold, og jeg er overbevist om, at vi nok skal leve op til målsætningerne," siger han.